Ministerul Afacerilor Externe și Integrării Europene al Republicii Moldova

Ambasada Republicii Moldova în Ucraina, Turkmenistan, Republica Uzbekistan și Republica Armenia

A A A

Moldova Business Week 2019

Publicat:Tue, 15/10/2019 - 22:22

Ambasada Republicii Moldova din Ucraina aduce la cunoștință că Agenția de Investiții din Republica Moldova va lansa în perioada 13-16 noiembrie cea de-a VI-a ediție a evenimentului economic „Moldova Business Week 2019”.

Evenimentul MBW este cea mai importantă platformă economică națională ce vine să prezinte politicile, reformele, tendințele și istoriile de succes ale antreprenorilor din Republica Moldova pentru a vă conecta la toate oportunitățile de afaceri din țara noastră.

Programul din acest an este dedicat sectoarelor strategice ale Republicii Moldova: TIC și BPO, Agroalimentar, Turism și Energie regenerabilă, precum și domeniilor emergente, care generează o valoare ridicată pentru economia globală: industriile creative și producția cinematografică. În premieră, MBW va acorda spațiu de două zile sectorului automotive, integrând forumul “Moldova Automotive Days” cu focus pe mecatronică, clusterizare, cercetare și dezvoltare, iar în ultima zi, la „Tekwill” va fi găzduită conferința internațională „Moldova in Fashion” în susținerea sectorului industriei ușoare.

Vă invităm să participați la acest eveniment și să vă alăturați la cei peste 1000 de lideri și parteneri de afaceri pentru #GrowInMoldova.

Participarea este gratuită, în baza înregistrării online pe www.mbw.md. Termenul limită – 10 noiembrie 2019.